>> fallow, 2009-11-10 09:37:10
AAC porównywałem bezpośrednio z ML390s i wybrałem właśnie ten pierwszy. Sczegółowość, przestrzeń, znakomite barwy, bezpośredniość i co najważniejsze brak cyfrowego nalotu. Dodatkowo świetne wejście regulowane. To tak w dwóch zdaniach o moim cd.
Co do poprawienia systemu słuchawkowego, to jest wiele. W kwestii odtwarzanego dźwięku to prawie wszystko.
mam otl na mulardach, hd 600 i jest średnio. Takie plumkanie na poziomie przeciętnego zestawu stereo.
Lepiej jak napiszę czego oczekuję odnosząc się do zestawu z głosników, którego nie używam, ze względu na mojego rocznego synka. Brak mi wszystkiego, co można nazwać przekazem naturalnym, namacalnym, bezpośrednim, sprawiającym, że mamy wrażenie uczestnictwa w spektaklu na żywo.
Fallow jak już napisałem, nie chcę lamp. Mam cztery emission labss i starczy. Brak mi także czasu na poszukiwania i eksperymenty.
kabel symetryczny jak najbardziej wchodzi w grę.
ta lekka złośliwość na końcu nie była potrzebna:)
Audio to zabawa, która ma sprawiać radość a jakiekolwiek uszczypliwości są nie na miejscu. Kto, ile i dlaczego wydaje na pieniądze, to jego prywatna sprawa.
A czy ty nie miałeś, nie masz urządzeń z metką?
Zawsze łatwiej sprzedać:)
Dzięki za odpowiedź