Chyba mnie namówiliście :) Znaczy Ty Wojciechu i jeszcze jeden znajomy po piórze.
Tzn. w moim przypadku to będzie tak że ulepię jeszcze jeden, w sumie streamer z długaśnym panoramicznym telewizorem hehehehe co to teraz w modzie są ale tym razem na dual dac od Sabre. No bo na Sabre akurat nic nie mam jeszcze :( Ten do którego przyssałem się ostatnio to dual AKM oczywiście, bom w scalakach AK zakochanym. Mam jeszcze jeden na CS i on gra nieco inaczej ale też fajnie.
Oba za to ślepaki, tzn. nie mają żadnych ekranów wbudowanych. Tzn można oczywiście podłączyć coś zewnętrznego ale to nie to samo co gadżet z fajnym ekranikiem non stop świecącym.
Kiedyś już myślałem o takim tyle że do takiego to trzeba jakiś mocniejszy komputerek który to uciągnie. No i tutaj właśnie rola kolegi który ulepił streamer z fantastycznie długim ekranem i wali się w pierś że znalazł czadowy komputerek który świetnie sobie radzi . Nie zacina się, nie zamula i co najważniejsze to nie sieje. Podobno na dzień dobry nawet mniej zakłóca niż rpi 2. Rpi 2 to z moich doświadczen wychodzi że najlepszy, no ew rpi3 które też da się utemperować.
To jego nowe odkrycie to jakiś Banana pi M7 czy jakoś tak, muszę temat jeszcze obczytać. To jakiś chiński konkurent Raspberry ale powiada że parę razy szybszy, nie siejący specjalnie nawet bez ekranów.