>> sir.jax, 2013-12-10 06:56:34
>"Jedne z nich to napewno mialy spory"- po czym poznałeś po zmęczeniu materiału, czy po brzmieniu ? :)
Po tym, że użytkował je ponad rok czasu mój syn ;) . A nie były dla niego kupione jako nówki, tylko do naprawy kabla. Co do dwóch pozostałych egzemplarzy to też po naprawie kabla były (sam naprawiałem). Kabel nie psuje się po pięciu dniach użytkowania, nawet taki słaby jak ten w tych philipsach, ale jaki przebieg mają to ciężko stwierdzić. To nie są słuchawki, które z wiekiem zmieniają wygląd, nawet po padach tego nie widać.
BTW, te słuchawki syna po zmodowaniu grają genialnie (jak na tą cenę), natomiast te drugie po identycznym modzie już mniej genialnie, choć i tak nieźle, zwłaszcza w porównaniu z oryginałem. Trzecie póki co bez modu, ale na pewno będą grały inaczej niż drugie, bo na starcie są sporo jaśniejsze.
Do słuchawek sporo się zmieniających po wygrzaniu należą też AKG K520, z tym, że one to przez pierwsze 2-3 godziny najbardziej się zmieniają (spore rozjaśnienie), potem to już tylko szlif wysokich tonów.