Fallow, to jest wszystko OK co piszesz. Z tymi odstępami - no na przykład transformator lepiej, żeby nie stał za blisko elektroniki.
Wracając do kwestii dobre/bardzo dobre - ja w zasadzie uzasadniłem dlaczego komuś się coś może nie podobać, co sam napisał - nie spodobało się, a nie że dobre/bardzo dobre. Jak się nie podoba, to już jest po stronie złe, a nie co najmniej dobre. Równie dobrze można komuś napisać - nie jesteś klientelą na takie zabawki, bo za dużo wymagasz. Człowiek się uczy. Chyba właśnie w tym wątku pisałem, że można mieć wzmaka z DACem USB, który umili siedzenie przy kompie. W Matriksie sam DAC jest mały, tylko że na tej płytce nie ma odbiornika S/PDIF, a jest tylko kontroler USB. Nikt się też nie silił na DACa prądowego, a wziął PCM1793, co upraszcza stopień wyjściowy. I tu ktoś pomyślał, bo wzmak na układzie BCL wymaga trochę prądu, więc zasilanie jest mocne i prosty DAC się z niego wykarmi. Nie poszła kasa w wyświetlacz i gałkę do ustawiania parametrów zegarów czy upsamplingu, które w zabawce na biurko są bardziej dla bajeru niż pożytku, itp. Jak ktoś umie, to sobie sam takie urządzenie pogrzebie... bo jest proste, i wtedy jest rzeczywiście bardzo dobrze za małą kasę.