Michale, nie do końca rozumiem do kogo kierujesz swoje pytanie, prawdopodobnie do guttena?
Ponieważ dołączyłeś do wątku i do naszego forum jako ostatni pozwól, że troszeczkę pozwolę sobie coś Ci wyjaśnić, gdyż sądzę, że nieoczekiwanie powstało pewne małe zamieszanie... wybacz.
Otóż nie ma potrzeby, abyś swój wpis rozpoczynał za każdym razem od "Mjaw" - autor wpisu znajduję się bowiem zawsze w pierwszej, lewej kolumnie tuż obok samej treści wpisu. Jeśli w pierwszym wierszu wpisu autor wpisuje czasem nick innego forumowicza, to po to, aby wypowiedż skierować bezpośrednio do niego, np. kiedy ta osoba wypowiadała sie parę wpisów wcześniej. Czasami po tym wywołanym na początku nicku, wzbogaconym o "ptaszka" czy inny "daszek" (brak tu jednolitej konwencji), autorzy postów dodają cytat z wypowiedzi tejże osoby, którą chcą skomentować lub udzielić odpowiedzi, jeśli to było jakieś pytanie.
Przypuszczam, że czytając ten wątek mogłeś jednak zostać wprowadzony w błąd tym, iż kolega dong po założeniu tego wątku na tym forum skopiował wszystkie wpisy z analogicznego wątku, który kiedyś żył na zupełnie innym forum (audiostereo.pl). Ponieważ, jako osoba kopiująca wpisy, jednocześnie stał się niejako automatycznie ich "autorem" (tj. jego nick popojawił się w tej pierwszej, lewej kolumnie), w pierwszym wierszu każdego wpisu umieścił nick faktycznego autora (z tamtego forum) oraz datę oryginalnego wpisu, po czym dopiero wkleił właściwą treść postu...
Dopiero od pewnego, wyraźnie zaznaczonego momentu wątek jest już "na bieżąco" i nie ma potrzeby na początku niczego dopisywać, chyba że własnie chcesz się zwrócić bezpośrednio do wybranej osoby.
Ten wątek jest więc wyjątkowy, wybacz mi zatem ten belferski wykład... miałem jednak wrażenie, że troszkę mogłeś zostać tą sytuacją zmylony, stąd to wyjaśnienie. Mam nadzieję, że Cię to nie speszy i że będziesz nadal aktywnym uczestnikiem naszej dyskusji :-)
Pozdrawiam!