leze poskładany ze śmiechu :))))))))))))))))))))
"to ja też chcę następną płytę, myślę że kolejne 100 postów już wystukałam, a jeżeli nie, to mogę jeszcze komuś poklaskać ;)
poproszę o - Leszka Możdżera - "Piano" ( bo się kończy ;) )"
za 50 postów dają tam czapeczkę z daszkiem ?(bo grzeje ostatnio niemiłosiernie), a za słuchanie reklam darmowe minuty ?:)))))
Ja pierdole, ale wypas.
"1. Dla aktywnych.
Zasady są proste. Każda osoba, która napisze 100 SENSOWNYCH postów zgłasza się w tym wątku po nagrodę. Jeżeli się nie zgłosi, nagroda przepada. Licznik bije od teraz, to znaczy od tej chwili liczymy posty. Po zgłoszeniu proszę o wysłanie na PW adresu do wysyłki pocztowej (pełnego z nazwiskiem, kodem pocztowym itp)
Zwycięzca otrzymuje płytę, z puli nagród, którą sam wybiera. Pula nagród w tej odsłonie to 20 płyt.
2. Dla twórczych.
Zasady są bardziej skomplikowane. Wygrywa tym razem najciekawszy wątek, założony od teraz. W konkursie biorą udział zgłoszone wątki, ale: nie można zgłaszać swoich wątków. Procedura zgłoszenia wątku wygląda tak: podajemy nick autora, tytuł wątku i magiczne słowo: zgłaszam. Spośród zgłoszonych wątków wybierzemy 10 z największą liczbą odpowiedzi. Potem podamy wszystkie 10 w ankiecie, a z nich Wy wybierzecie 5 najciekawszych, w głosowaniu. Głosować można tylko na jeden wątek. W konkursie biorą udział wątki, a nie użytkownicy. Oznacza to, że jeden użytkownik może zgarnąć dowolną ilość nagród.
Zwycięzca otrzymuje 2 płyty, z puli nagród, które sam wybiera. Pula wynosi 20 płyt.
Nagrody:
1. Leszek Możdżer - "Piano" - 5 płyt
2. Jan Bokszczanin - "Organy" - 15 płyt
3. Grzech Piotrowski - "Sin" - 15 płyt
2. Piotr Żaczek - "Mutru" - 5 płyt.
Konkurs trwa do wyczerpania puli nagród."
....tylko zeby sie tam towarzycho nie zajechało pisząc te sensowne posty :D
\'Wiadomo, ze taki a taki pomysl jest nie
do zrealizowania. Ale zyje sobie jakis
nieuk, ktory o tym nie wie. I on wlasnie
dokonuje tego wynalazku.\'