Majkel, wiesz, ja się muszę zadowolić marżą 25-30% jak w to usługach dla mas, a nie 2500-3000%, więc jakoś ciężko mi się oswoić z takim narzutem. Tzn. sam chętnie bym tyle zainkasował, tylko że nasi klienci jakoś nie za bardzo są zachwyceni, gdy muszą zapłacić o 10% więcej niż u konkurencji, która dumpingując psuje rynek.
@ Szwagiero
Pan Piotr Bocianek dopiero teraz pojął, że nie ma sensu lutować dobrych wzmacniaczy za 700 zł, ani nawet za 1200 zł, a takie same w lepszych obudowach (choć to też niekonieczne, a ważne żeby design był oryginalny, ekscentryczny vide Sound Art) w cenie 6000 - 10 000 zł, a nawet więcej. Niestety jest już za późno, skalał markę budżetowym piętnem, którego rasowy audiofil tego nie zapomni. Cóż to bowiem za hi-end, gdy ta sama marka robi rzeczy dla pospólstwa, zwykłych zjadaczy chleba? Czy Krell albo Audio Note wyprodukowały kiedyś coś za 1500 zł? Dlatego są legendą, a WBA nie jest i - czego bardzo żałuję - nigdy nie będzie.
>>Nowe gniazdko sieciowe spowodowało, że nagle miałem mnóstwo dźwięków. Nadciągały z każdej strony, wewnętrznie zróżnicowane, niby razem, ale każdy osobno, w swojej własnej misji.<<