>> patrykvel, 2012-10-02 17:49:14
Co jest slabego w tym potencjometrze? Oraz co jest nie tak w kondesatorach? Na chwile obecna to po prostu trollujesz, wypisujesz bzdety, obiecujesz jakies killer wzmaki itp. Ja wiem, ze kazdy chce gdzies zablysnac, ale bez przesady...
SONIC PEARL
Przecież test ogólnie dostępny jak na coś z wielką dupna obudową mam prawo wiedzieć za co maja ludzie płacić k.....a te 5900zł ?
Pan łaskawy od testu nazywa się Wojciech Pacuła napisał:
A sygnał z wejść dość długimi drucikami, trafia na przód, do małego potencjometru Alpsa, potencjometru "samochodowego", zamontowanego na solidnym elemencie z aluminium.
Wnioskuję zatem z tego testu że ów kawałek aluminium jest specjalnym kawałkiem o fonicznych właściwościach a potencjometr SAMOCHODOWY uuuuuuuuuuuuu wtopa.
Wcześniej pan Pacuła pisze:
kondensatory wstępnie filtrujące napięcie - to rzadko widywane Elny TONEREX. W katalogu firmy są stopień niżej niż model Cerafine.
OOO to juz zakrawa na kawał , konstruktor zamiast lepszych Cerafine zastosował te gorsze tak w hi-endzie nie moze być!!!!!!
Napiecie nie dobrze się będzie filtrować ale kogo to ;)
Przecież majkel się z tego i tak śmieje, a najbardziej krzyczą ci którzy wpieprzyli się i wydali na to pieniądze taka prawda .
Cały tekst jest tak pusty i nie przemawiajacy za produktem jak sam produkt.
Mam prawo pisać co myślę i tyle.
http://www.highfidelity.pl/@main-1404&lang=