>> majkel, 2012-10-02 15:41:09
>> M.Horek., 2012-10-02 15:31:53
Koledze zaraz podeślę kilka linków na pewno coś wybierze.
-> Czekam z niecierpliwością, bo się zapowiada niezły ubaw po tych Twoich występach. Póki co, to Ci tylko tyle powiem, że już na studiach projektowałem sporo bardziej zaawansowane urządzenia niż te Twoje zamiatające wszystko chińskie cuda. Tam naprawdę żadnego know-how nie ma, a często szkolne błędy konstrukcyjne.
Poza tym ja nie jestem nadęty, tylko szanuję swoją godność.
Oraz innych;)
Nie wiję się jak zaskroniec z doklejonym uśmiechem tylko stawiam sprawy wprost, bo inteligentny klient ceni to dużo bardziej niż służalczą pozę, za którą chowa się pogarda, bo do tego się to wszystko sprowadza, vide uprzejmy kelner, który Ci wcześniej napluł do zupy.
Czyli jak zgaduję kuglarstwo nie jest ci obce .
Chcesz wspierać chiński PKB zamiast polskiego,
Sciąg swoje gacie i przeczytaj Łoooo nie wiedziałeś że na nich jest etykieta chrl gdzie ty żyjesz chłopie ?
Jak by ludzie mieli nagle pozbyć się chińszczyzny chodzilibyśmy nadzy a w domu zamiast plazm były by zwitki derutów z nabisem black pearl
Twoja sprawa, ale roli PRu nie przeceniaj, bo ja w większości sytuacji życiowych też jestem konsumentem, a nie oferentem, i udawana uprzejmość bardziej mnie irytuje niż zachęca, a szczery przekaz popieram gdzie mogę. I to chyba tyle.
Dla tego ja jestem szczery do bólu i mówię prawdę nic nie ukrywam za woalem .
Myślisz ze jesteś dobrym konstruktorem , niestety nie oczekuj z mojej strony pochwał bo kilku dobrym konstruktorom z polski nawet do piet nie dorastasz z tymi swoimi domowymi robótkami.
Każdy kto tylko ma oczy widzi przecież ze to co tam w tych pudełkach związujesz i lepisz cyną to nic innego jak elementy warte - od kilku groszy do kilku zł ot filozofia .
Oferujesz kable hi-end a w środku swoich konstrukcji masz takie wątłe druciki przecież to przeczy wszystkiemu co robisz :)
I kto tu nabija ludzi w Butle!!!!