Cześć
Wszedłem przez przypadek w posiadanie takowego. Mnie analog nie interesuje (ceny płyt, miejsce w domu, kłopotliwe używanie, brak wiary w dobre brzmienie, itd.)
Nie wiem co ten sprzęt jest wart z audiofilskiego punktu widzenia. Niemniej gramofon jest sprawny, w stanie dobrym (np. przezroczysta pokrywa posiada rysy) ale mocno zaniedbany (zakurzony i brudny). Konieczne będzie zatem jego wyczyszczenie, wyregulowanie, itd. Brakuje mu tylnej lewej nóżki. Wkładka bodajże z rodziny "MF".
Oddam chętnemu DARMO "as-is" (prosiłbym jedynie o zwrot kosztów wysyłki - ostrzegam cholerstwo jest ciężkie, tanio nie będzie lub zapraszam po odbiór osobisty w okolice Bielska-Białej) najlepiej takiemu co chciałby popróbować a jeszcze nie ma swojego sprzętu a ma świadomość i umiejętności by przed słuchaniem przy sprzęcie "grzebnąć".
P.S. Jeśli pojawi się więcej chętnych niż jeden to będzie problem. Proponuję na taką ewentualność dwa rozwiązania: powołanie "kapituły forumowej", która przyzna sprzęt komuś lub zwykłe losowanie.