Tutaj opinia innego użytkownika, że wymiana padów na materiałowe poprawiła wygodę i brzmienie.
Dj Twój nick mówi sam za siebie, pewnie lubisz mocny bas i dlatego dla Ciebie welur nie przemawia bo przez niego bas trochę traci.
niech sobie piszę co chce...
wiem że dźwięk zmienia swoje oblicze podnosi się i uszczupla jak w AKG 601.
tylko że przekaz superluxów jest wtedy nieprzyjemny dla uszu, ale jak ktoś każdą zmianę uważa za lepszą to oki...
niech sobie kolega zrobi pomiary i zobaczy jakie himalaje wychodzą w pewnych częstotliwościach a dopiero potem coś napisze.
To że ktoś piszę gra lepiej to nie oznacza że tak jest, średnica jest bliższa owszem ale strasznie nieprzyjemna dla uszu, ciekaw jestem ile tamten kolaga słuchał tych superluxów z padami od dt 880.
ogólnie napiszę tak.... superluxy hd 660 grają słabo w porównaniu dt 880. nawet bardzo słabo...
Kolejny raz okazuje się że forumowy hit jest niewiele wart. nie chcę Tutaj nikogo obrażać ale tak niestety jest...
Sam na początku znacznie lepiej odbierałem te słuchawki ale po kilku godzinach okazuje się że słuchawki niewiele oferują...
Dziwna średnica, bas nie ma uderzenia, góra strasznie spięta, no niestety przypominają Beyery tylko wyglądem, troszkę basem i początkowym zarysem dźwięków.
Kolego sz_robert mam DT 150 i zmodowałem je po to aby miały mniej basu.Słuchawki są fajne jak mają mocny bas ale układa się on razem z muzyką a nie jest motywem przewodnim. w DT 150 bas gra w pierwszym rzędzie, zasłania lekkość i przestrzeń w nagraniach.