arcus, wystawiasz mnie na próbę czy jak ?
"TAC informuje akurat że niczego nie produkuje i nigdy nie produkował."
W takim razie odpowiadam na Twoje pytanie : koszy, szklanych membran i zawieszeń również nie produkuje. Nie rozumiem po cholerę pytasz o takie rzeczy ?
A jednak widziałem produkcję.
"Z targaniem, przypomnij sobie jak skończył prezes TAC/TT - zbierali go w worek na dworcu."
A powody ? Akcjonariusz mniejszościowy zmusił go do posunięcia ?
Dodam dla ułatwienia, żebyś nie pożenił tu kolejnego smoka, ze osobiście znałem śp. Marcina Włodarczyka.
Twój wpis wiąże określone osoby i sugeruję winę pośrednią lub bezpośrednią.
Nie chcę o tym rozmawiać, zdaje sobie sprawę z tego ze gdybyś znał temat zamknąłbyś japę...lub jeśli jakimś cudem znasz po prostu Tobie konkretnie odwaliło.
I końcówka :
Jeszcze raz...
"Rozumiem, ze posiadając akcje jakiejś firmy Twoim zdaniem jest się odpowiedzialnym za regulację jej zobowiązań ?:-)))
Rusz głową kto ma większość akcji/decyduje we firmie ? Kto konkretnie z wymienionych przez Ciebie ?"
O ile Tonsil Meble i Tonsil Meble jest połączone osobą prezesa - co jak widzę jest dla Ciebie dziwne i świadczy raczej nie o tym że ktoś robi numery o jakich piszesz, tylko wręcz przeciwnie, bo jak zapewne wiesz firma w takiej formie nie jest żadna "porzucona"....o tyle Pylon śmiga jak widzę w najlepsze :
http://allegro.pl/listing.php/search?category=11&sg=0&string=pylonMoże zwyczajnie dobrze się kręci i przyszła pora na odkręcenie starego tematu ?
Nie wiem jaki jest stan obecny "zaszłości", ale ludzie maja chyba łatwiej w dochodzeniu należności od firmy która funkcjonuje niż od firmy której nie ma ? No i temat czy sa jakieś tego typu rzeczy na dzień dzisiejszy ? Masz wiedzę w temacie ?
"Myślę, że ci co myslą już wiedzą kogo unikać."
Po Twoich wpisach unikałbym Ciebie. Moim zdaniem poważnie konfabulujesz. w niektórych tematach (śp.) jestem pewien, że nie masz bladego pojęcia w temacie a rzucasz ploty bardzo lekko.