Audiohobby.pl

Co nowego w świecie audio ?

Bacek

• 2473 / 6463
  • Ekspert
09-11-2025, 17:46
Potencjalnie mam Chromecast TV i telewizor po optyku połączony do DAC, ale w sumie nie porównywałam jak to bezpośrednio wypada w stosunku do toru bez TV.
ali baba and the forty thieves
Ali Baba and the Forty Thieves
Ali Baba and the FORTY THIEVES
ALI BABA AND THE FORTY THIEVES

Krzysztof_M

• 1893 / 5859
  • Ekspert
18-11-2025, 16:00
Tym razem wycieczka po Accuphase, polecam zainteresowanym :)

α β Σ Φ Ω ℧ μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ −

Gustaw

• 4064 / 3888
  • Administrator
19-11-2025, 11:41
Tak powinna wyglądać firma audio. Tutaj coś się dzieje.
Wiele widziałem podobnych filmów z firm w których "przypadkowo" nie ma pracowników albo pojawiają się niezmiernie rzadko.

Krzysztof_M

• 1893 / 5859
  • Ekspert
19-11-2025, 13:06
Nie wyczułem w tym filmiku żadnej dużej ściemy, fajnie zorganizowana manufaktura, brawa dla oprowadzającego Pana za na serio fajny angielski, zrozumiały i niebełkotliwy.
Japończyków z dobrym angielskim na podobnych filmikach się nie widuje za często.
α β Σ Φ Ω ℧ μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ −

AUDIOTONE

• 10976 / 6406
  • Moderator Globalny
19-11-2025, 16:23
Nie wyczułem w tym filmiku żadnej dużej ściemy, fajnie zorganizowana manufaktura, brawa dla oprowadzającego Pana za na serio fajny angielski, zrozumiały i niebełkotliwy.
Japończyków z dobrym angielskim na podobnych filmikach się nie widuje za często.
Z moich doświadczeń z Japończykami (a znam trochę osób) znajomość angielskiego jest bardzo mizerna. W grę wchodzi tylko japoński. Dopiero młodzi coś tam próbują sklecić, jakieś zdania. Osoby 40+ znajomość angielskiego praktycznie zerowa. Niestety.
Analogowa Grupa Wywrotowa.
Wojtek.