1. Odkurzacz też kupiłeś po zawartości, a nie po tym jak odkurza? Poza tym nie sądzę, żebyś był na kupnie, więc to dla mnie nie ma znaczenia ile jest dla Ciebie warte.
2. Sprytnie mnie próbujesz podejść, ale tego co mógłbyś zobaczyć nie napiszę, bo to tak jakbyś zobaczył. Akurat sposobu wiercenia nie miałbyś jak podpatrzeć bez użycia aparatury rentgenowskiej.
3. To też sprytne, ale zawartość jest na wyższym poziomie jakościowym niż u Ciebie. Badziewia typu Samwha lub Jamicon przestałem używać lata temu, podobnież znam ciekawsze propozycje od Wimy, ale Ci ich nie wypiszę. Powysilaj się trochę, pozamawiaj, popróbuj, a nie że prawie wszystko przyjdzie w jednej paczce z TME, a reszta na bazarze z lampami i częściami z wylutu.
>Ale to wszystko twoja sprawa ---> nie lubię tylko jak koś robi ludzią wode z mózgu mówiac np. ze \'\'potencjometr ma ośke z materiału X a inny Y i brzmi lepiej\'\' czy co tam jeszcze choc jest N razy tańszy od tego który jest wykonany z materiału Y.
Ten wątek nie jest o Twoich gustach. Nie dane Ci było usłyszeć, co poniekąd tłumaczy segment cenowy w jaki celujesz i sposób projektowania urządzeń przy użyciu śrubokręta, aparatu fotograficznego i przeglądarki internetowej. Znam co najmniej jednego takiego, który tak "od dwudziestu lat" projektuje i stanowi dla Ciebie bezpośrednią konkurencję cenową. Ja niestety nie jestem w stanie konkurować z Tobą, gdyż sam budżet części u mnie przekracza wyraźnie Twoją cenę finalną.
Pozdrowienia