Na początku myślałem, żeby zaprzęgnąć do tego pc, ale sprzęt ma stać w salonie ( :) ) i niezbyt mi pasuje gdzieś tam upychać pc. Do lapka nie dokupię jakiejś porządnej karty, poza tym wtedy zaczyna się robić zbyt dużo składowych.
Powiem tak: najważniejsza jest muzyka, filmy to będzie niewielki procent, choć oczywiście dobrze, by efekt był również w tym przypadku dobry.
Myślałem, żeby kupić wzmacniacz + odtw. dvd/br jednak z tego, co wyczytałem, to jakość dźwięku będzie lepsza z cd-ka. Generalnie to wolałbym mieć powiedzmy amplituner + dvd/br, wrzucić płytkę dwd z muzą i już. Tylko czy dostanę w tej cenie taki zestaw, który zagra tak dobrze, jak cd + wzmak?
Nie znam się na tym na tyle, by kupować sprzęt gdzieś za granicą itp. , także musi być z polskiej dystrybucji, no i tak żebym mógł posłuchać przed kupnem. poza tym nie chcę wydawać nie wiadomo ile: wiem, że 5 tyś w audio to grosze, ale jak mówię, chcę coś najlepszego na miarę możliwości finansowych (jak np. ze słuchawkami: hd380 tanie i dobre :) ).
do wzmaka podpinał będę jeszcze tv + xbox, dvd.