>> Piotr Ryka, 2011-04-11 19:20:45
Wiesz, tak naprawdę to ja cię nie przepraszałem za to, że sam sobie na podstawie własnego odsłuchu wybrałeś GS-1000 a nie E9, o których wiedziałeś, że ja je wybrałem. Natomiast od jakiegoś czasu obserwuję, że, jak to się mówi, masz coś do mnie. Wydaje mi się, że najbardziej ubodła cię historia z HD 800, które miały być tymi jedynymi i na zawsze, a ja je krytykowałem. Co było potem, obaj wiemy.
>> Piotr Ryka, 2011-04-11 19:20:45
(...) Tak więc kiedy kolega Cypis wyjechał w swoim poście z jakimiś zabytkowymi wpisami, min. świętej pamięci Grafa, to sobie pomyślałem, że chyba ktoś mu te posty wyszukiwać pomagał.
---
Tak wlasnie takie rzeczy mnie wkurzaja, insynuacje, nadinterpretacje wypowiedzi innych lub celowe zagrania via sugerowanie ekstremalnej interpretacji czyjejs wypowiedzi. To wlasnie mam do Piotra Ryki juz od dluzszego czasu, w zasadzie to co tu duzo gadac po prostu przez takie rzeczy mnie denerwuje. Nie mam zamiaru teraz znow bawic sie po raz n-ty w kotka i myszke i szukac kolejnych arugmentow. Pozwole sobie po prostu nie wdawac z Piotrem Ryka w "rozmowy".
Naprawde mam wiele ciekawszych rzeczy do roboty niz uporczywe pisabie w kolko tego samego w tym watku albo pomaganie Cypisowi wyszukiwac jakies tam posty "na Piotra Ryke" :)) Sorry, az mnie to bawi po prostu :)))
A tym, ze ktos cos wybral co ktos wiedzial ze wybral lub jakas krytyka HD800 ktore mialem - mysle, ze jednak Piotr Ryka znacznie przecenia znaczenie swojego slowa pisanego dla mnie. W zyciu nawet nie zastanawialem sie co se tam kiedys skrytykowal w stosunku do czegos co mialem lub nie a o tym, ze mi radzil kiedys co wybrac miedzy E9 i GS1000 przypomnialem sobie teraz - kiedy mi to zostalo przypomniane.
Moze chodzi o to, ze powinienem podziekowac albo wyslac laurke czy kwiaty :))
Tym milym akcentem opuszcze sobie z wolna ten watek.