Odpowiadasz na wpis
>> Vinyloid, 2011-04-20 17:56:13
Fallow,
Zależy kogo jaki poziom satysfakcjonuje. Przecież nikt Ci nie zabrania kupować sprzętu za kilka stówek i się nim cieszyć. Sam używam wzmaka DIY, który uważam za b. dobry ale np. Staxów przez okno bym nie wyrzucił. A Ty ?
===
Mysle, ze co kogo satysfakcjonuje to jeszcze inna sprawa, Rasowi Audiofile rozwodza sie i prawie spuszczaja nad tym co slysza _DOPIERO_WTEDY_ kiedy zainwestuja grube tysiace, dziesiatki czy setki w sprzet audio i jaka _KLASOWA_PRZEPASC_ jest miedzy klockami budzetowymi. Dla mnie to bzdura. Oczywiscie - dla mnie.
Teksty w stylu, kazdemu cos wystarcza znam tak dobrze jak, "za slaby sprzet", "brak synergi", "sluchawki niewygrzane", albo jak juz nic nie pomaga "gluchy", "glupi".
Moim zdaniem sprawa jest bardzo prosta:
- Im wiecej sluchasz muzyki, tym bardziej Ci lata na czym sluchasz
- Im wiecej czytasz takie fora jak to, tym bardziej Ci zalezy na czym sluchasz muzyki.
Odpowiadasz na wpis
>> Gustaw, 2011-04-21 00:09:30
>> Rolandsinger, 2011-04-21 00:01:11
bo dyskusja robi się miałka.
Jak to robi się miałka ? Przecież miałka i zupełnie bezsensowna jest już od kilkudziesięciu stron.
===
Ja jestem wielkim fanem tej dyskusji. Mysle, ze stracila sens w okolicy 10 strony :))
Odpowiadasz na wpis
>> lancaster, 2011-04-21 05:09:05
Jakby co reactor to z przyjemnością usunę ABX shit z wątku.
Daj znać na PW.
===
Ja kompletnie nie rozumiem po co usuwac i czyscic tu dyskusje. Mozna przeciez przeniesc wpisty o innej tematyce do innego watku. Ciagle jest na tym forum cos usuwane i czyszczone. Kazdy moze popisac co mu slina na jezyk przyniesie lub po kims pojezdzic a potem "posprzatamy" :) Dla mnie - BEZSENS.
Wszystkie wpisy powinny zostac, ewentualnie byc przeniesione do opowiednich watkow np. jakims o ABX w wypadku tego.
Jeszcze jak by zniknely wpisy jak Piotr Ryka mi rozwalil nos, ze mi leciala krew to bym nie przebolal :)