To były te modowane. Mod nie czyni z nich innych słuchawek, ale tak analizując gusta i wpisy niektórych kolegów mogę przypuszczać, iż woleliby mieć te ekrany podłączone. Na razie, statystycznie, trzy osoby na head-fi i trzy osoby w Polsce przyznały, iż mod poprawia odbiór z T1. To są naprawdę niuanse, nie zrobi się rakieta ze ślimaka, ani vice versa.
Poza tym to moje zdanie i GRADO_Fana (chyba się jeszcze do końca tutaj nie wypowiedział) o T1 jest pozytywne. Za krótko słuchałem D7000 na meetingu, żeby jednoznacznie powiedzieć czy wolę je od T1 czy wręcz przeciwnie. Na pewno D7000 grały świetnie w Poznaniu, dużo lepiej niż kiedy je potraktowałem chińskim wynalazkiem lekko grzebanym. Niemniej już wtedy wyszło to, co ktoś tu już napisał, chyba Vinyloid, że niskiego basu na nich nie ma, bo... nie ma. Jest impakt i wypełnienie (nie całkiem równe po całym słyszalnym zakresie, ale jest), tylko że gdzieś między 40 a 50Hz kończy się cały basowy spektakl. Oczywiście, to ich nie skreśla, bo w GS1000 też bas na sam dół nie schodzi, a mógłbym z nimi żyć, z Denonami być może też - za krótko sprawdzałem.