Zdaję sobie sprawę, iż niektórzy są już jednym uchem na Audio Szoł, niemniej zachęcam do tworzenia w tym wątku listy sprzętu mającego się pojawić. Z mojej strony:
- Black Pearl x2 w dwóch smakach albo jednym, który się bardziej podoba konstruktorowi - proszę o info/głosy co mam zrobić.
- Transport CD z jednym wyjściem optycznym
- kabel optyczny dobrej jakości do powyższego
- DAC w formie rozproszonej, bez obudowy. Obsługuje 1x RCA, mogę zrobić opcję 1x XLR prawdziwie symetryczną, ale tylko w razie potrzeby
- Listwa zasilająca na 6 gniazd, 1.8m długości kabla, z bolcem
- trochę płyt CD z muzyką
- słuchawki Grado PS1000 jeśli dotrwają
- słuchawki Beyerdynamic T1
- słuchawki Sennheiser HD565. Jeśli mają być HD600, to dałbym sobie siana.
- zestaw narzędzi i garść części, gdyby transport lub goście byli uprzejmi coś uszkodzić
Jeśli byłby na miejscu wielowyjściowy transport wysokiej jakości, to bym mojego nie brał. Przy wystarczającej ilości zacnych źródeł nie brałbym też DACa.
Rozumiem, że któryś z kolegów ułatwi mi dojazd na miejsce np. pojawiając się gdzieś, gdzie sam jestem w stanie dotrzeć jadąc samochodem? Mile widziany nr telefonu komórkowego na PW. Wskazówki dotyczące wyboru trasy z Krakowa też mile widziane. Kryterium jazdy "do": najkrótszy czas. Kryterium jazdy "z": najkrótsza trasa bądź najbezpieczniejsza. Cdn.