Rafaell, śpij spokojnie :-) W tym temacie tylko to co piszesz :-)))
Swoją drogą jesli przy propozycji tego typu (puszczamy reklamy, a nie za kazdym razem za reklamą idą urzadzenia, wiec możnaby w "puste miejsce" podesłać wzmacniacz majkela do recenzji prasowej - oczywiscie wersje w finalnej obudowie itp.) i w oparciu o wzmacniacz słuchawkowy myślałes o budowaniu koncernu audio to jak sie obudzisz zdrzemnij się jeszcze ze 2 godzinki :-)
Na zasadzie kolezeńskiej uprzejmości bez łaski z którejkolwiek ze stron. Mi jest wszystko jedno, a majkel by zaoszczędził/skorzystał.
....po Twoim komentarzu przypomniałem sobie jaka jest rożnica miedzy dobrymi chęciami a interpretacją osób w zasadzie nie mających nic w temacie do powiedzenia (chyba ze razem z majkelem działacie - jezeli tak to sorry za ta "osobę trzecią") i nie ejst to bynajmniej kwestia tego, ze sie jakos poruszyłem takim podejsciem bo to w zasadzie z tego co widzę (a na co sam bym nie wpadł :-)) norma, tylko zdałem sobie sprawę, ze tak jak w przypadku serwsiu np. co by człowiek nei zrobił za friko będzie dla niektórych źle.
No wiec sie robic nie bedzie :-) ,albo bedzie sie dogadywac bezpośrednio z osobą zainteresowaną. W tym przypadku temat rzeczywiscie odpuszczam.
majkelowi oczywiście wszystkiego dobrego, chłopakom w pokoju DIY na wystawie udanej prezentacji i dobrej zabawy podczas imprezy. Bardzo chętnie posłucham.
Pozdrawiam