>>A w dodatku wizjonera i może nawet jasnowidza, który przewidział światowy kryzys finansowy !<<
Każdy myślący człowiek mógł go przewidzieć. Lepiej zerknij do wątku. Teraz przewiduję jeszcze większy kryzys po bankructwie funduszy emerytalnych, a o tym każda osoba mająca jakiekolwiek pojęcie o gospodarce już dobrze wie. Po`google`uj opinie np. dra Gwiazdowskiego.
>>To, że nie stać mnie na utratę tych pieniędzy skutecznie zmobilizowało mnie do wnikliwych poszukiwań<<
A czego Ty poszukiwałeś? Bo nadal nie wiem.
>>a to, o czym piszesz o ludziach zamożnych nie ma nic wspólnego z pasją, tylko z kolekcjonerstwem przedmiotów.<<
Bo to jest kolekcjonerstwo drogich przedmiotów i nic innego. Takie samo brzmienie daje złożony z głową zestaw DiY za 1/20, może 1/30 tej ceny. Jaka jest różnica w brzmieniu pomiędzy dobrze skomponowaną lampucerą a Ayonem za 30 kzł. Nie ma żadnej, poza ceną. Tak więc Ayon to bibelot dla zamożnych.
>>O moim rozsądku również nie Tobie wyrokować, po pierwsze za mało się znamy a po drugie sam być może popełniłeś w życiu więcej głupot ode mnie.<<
Strzelając na ślepo mogę powiedzieć, że popełniłem ich znacznie więcej. Nie pozostało mi nic innego jak umrzeć ze strzykawką lub denaturatem gdzieś na chodniku lub zmądrzeć. Wybrałem to drugie.
>>Bo co do pieprzenia głupot to nie mam żadnych wątpliwości<<
Prawda kole w oczy.