A ja coś czuję, że w styczniu będzie prawdziwy wysyp ogłoszeń jak Jarek zacznie wyprzedawać te wszystkie nie-elektrostatyczne rupiecie :)
Ja z chęcią poprowadzę magazyn ;)
Cytat: brodacz w 20-12-2014, 11:35Jarek ,dziś dwudziesty :-)Tak Przemku, a ja koczuję na jednym z europejskich lotnisk :-)A Ty już w PL?
Jarek ,dziś dwudziesty :-)
Cytat: Baele w 20-12-2014, 12:30Cytat: brodacz w 20-12-2014, 11:35Jarek ,dziś dwudziesty :-)Tak Przemku, a ja koczuję na jednym z europejskich lotnisk :-)A Ty już w PL?To poganiaj ich tam bo Fiodor już się nie może doczekać!!!Ja zawitam do rodzinnego domu 24 grudnia i w czas prosto do wigilijnego stołu :-)To będzie piękny czas.Jeden z urlopowych planów to browarek z Pawłem w Wawie.Mam nadzieje ,że też się zjawisz.Tomek a Ty ,chyba piwka z kumplami z forum nie odmówisz?
Jarek ma już Rapture1 ....wzmacniacze Staxów mają się czego bać...he,he.
Cytat: Soundman w 20-12-2014, 11:49Jarek ma już Rapture1 ....wzmacniacze Staxów mają się czego bać...he,he.A kto łyka Rature 2 ,czy ktoś od nas ?
Tomek - za 4tys to kupisz już jakiś podstawowy napęd do elektrostatów albo niezłą elektrownię do ortho ;)Przemek - czekam z niecierpliwością na ten browarek, już sobie urlop zaklepałem :)
MAGMarku powiem szczerze ,że jak zaczałeś pisać o Jecklin to sobie pomyślałem co tam w nich może być ciekawego.Jednak ten wpis o ich przestrzeni...hmmm intrygujace,nie powiem.Ale chyba nie jest ona porównywalna do tej u Dziadka i Staruszki ???
Marku, słuchałem JF tylko krótko na targach w Monachium. Ale z nieciekawym wzmacniaczem, lub prawdopodobnie z kiepską skrzynką PS. Nic, co by mnie zafrapowało. Dlatego ciekawe, co Ty ulepszyłeś w słuchawkach, że grają przestrzenią? Ten PS Box, masz PS2? to wygląda nienadzwyczajnie. Poza tym, Andreas z high-amp miał z tą skrzynką niezły problem przymulania i różnych częstotliwości granicznych w kanałach. Tak swoją drogą, to Jeckliny potrzebują chyba z 8-9 razy więcej power od wzmacniacza, jak Staxy... Poza tym ten wysoki BIAS - coś ok. 1.500V!