Tak w ogóle, to w SR-009 jest więcej miejsca na uszy czy też tak samo jak w SR-007, a może jeszcze płyciej?
Miałem SR-009 na głowie raz, ale nie można ich wówczas było posłuchać (Audioshow), jednak z tego co pamiętam to leżały podobnie co 007, a wykonanie na żywo robi wrażenie. Przemek miał obie pary chyba w tym samym czasie więc powinien na 100% wiedzieć co i jak.
Właśnie widzę na HF SR-009 w super cenie, Omeg też się ostatnio sporo wysypało, to chyba nie będzie trudne polowanie :] Znacznie ciężej byłoby teraz kupić PS1000 z drugiej ręki w dobrej cenie (czyli taniej niż u mnie :D ).
To co Jarek, też planujesz przeprosić się z elektrostatami? :) Jeśli chcesz to podeślę Ci namiary na niedrogi DAC, z którym moim zdaniem grają jak bajka, przynajmniej te stare Omegi.
Paweł,
ostatnio zaopatrzyłem się w niezły dac :-) , ale każda informacja jest cenna.
Generalnie jestem wstępnie dogadany na SR-009, ale nie ma mnie w PL i przez to mam problem, aby zrealizować transakcję :-(
Trochę mnie tylko zastanawiają te kwestie techniczno-ergonomiczne oraz problemy z doborem wzmacniacza. Są bardzo różne opinie, jedni twierdzą, że wystarczy 717-ka Staxa, inni z kolei (wyczytałem na rosyjskim forum), że 009 "zagrają" dopiero z HEV90 lub z WES-em. Jaki to wydatek, to chyba nie muszę pisać :-(
Co z tego, że kupisz topowe elektrostaty, kiedy później jest problem ze wzmacniaczem?