Przetworniki Orfeusza Sennheiser jeszcze podobno ma ale jak to w przypadku każdych elektrostatów kosztuja prawie tyle co całe słuchawki.Sennheiser ich nie sprzedaje lecz tylko wymienia ale jest jedna osoba ( nie jest nią Wiktor) której udało się takowe nowe przetworniki Orfeusza jakoś zdobyć.Jestem cały czas pod wrażeniem tego i zazdroszczę.
Nie wierzę, że aktywnie uczestniczę w tym wątku zamiast w dynamikach (dobre i tanie!) :)Woo to w sumie 500 dolców, w praktyce pewnie import wyjdzie jeszcze drożej, jeśli nie zagra z byle czego to strata gotówki. Radical, a wracając do Twojego wcześniejszego pytania, myślałeś o źródle lampowym? Mnie właśnie z symetryczną lampą Staxy tak urzekły :) Chociaż dostałem ostatnie info od konstruktora, że jego tran też jest już na tyle dopracowany, że poszło to jeszcze dalej...
OK Tylko bądźcie grzeczni, ja lecę, do jutra ;) :)
Cytat: -Pawel- w 12-11-2014, 22:04OK Tylko bądźcie grzeczni, ja lecę, do jutra ;) :)Widzisz jedna się nie pogryźliśmy :-)Pikanteria w dyskusji czasem też jest potrzebna aby nudy nie było :-)
Wczoraj miałem klimat na żart, przecież wiem, że się nie pogryziecie :) Byłoby niedobrze gdybyśmy jeszcze tutaj toczyli jakieś wojny, ja w Was wierzę ;)Gratuluję Omeg i tak zacnego źródła. Powiedz mi jeszcze czy Twoje BL'ki to mk I czy II?