>> frackowiak, 2012-03-30 19:14:43
Wystarczy ze wejdziecie na strone (audio-markt.de) i 90% wystawionych sprzetow macie za 50% ceny ,czasami taniej!jest tam prawie wszystko co chcesz,tak ze nie piepszyc ze musisz kupowac drozej.Cary 300SEI, ktorego poszukiwalem pare miesiecy temu, to znalazlem za 1795fun na 230V i to NOWY!!!! to jest 50% ceny,facet zamowil nie pasowal mu i sprzedal nowego za 50% ceny,sa okazje i jak na gwalt nie bedziesz szukal to znajdziesz bez problemu.
Myślisz, że nikt tu nie zna audio-markt.de ?
Bajki opowiadasz z tymi cenami, zobacz np. ile kosztują HD800, których używanych jest wysyp, w sklepach w Niemczech kosztują ok 990 Euro (i jakiś rabat dodatkowo zawsze się pewnie trafia) na audio-markt.de najtańsze 739 Euro, jedna sztuka, następna 875 Euro, reszta 999 Euro.
Czekanie na okazję za 50% oznacza, że nie szukasz konkretnego sprzętu a okazji. Finansowy aspekt zakupu jest b. ważny, wielu z nas na wiele rzeczy po prostu nie stać i dlatego kupujemy tańsze. Nie czekałbym w nieskończoność na Cary 300SEI mając 50% jego ceny do wydania tylko za te 50% kupił coś tańszego co mi odpowiada. Podobał mi się Phonitor SPL gdy wybierałem wzmacniacz słuchawkowy ale nie miałem 1500 Euro do wydania, więc kupiłem Meiera Concerto za niecałe 600 Euro. Czy nie mogę przez to spać po nocy? Gdzie tam! A ile godzin słuchałem przez te dwa lata od zakupu Meiera, ile cudownych płyt, emocji itd. Życie jest za krótkie na takie "kiszenie się".