>> frackowiak, 2012-02-06 11:27:10
Gustaw-1)zloto-czarne i zloto-brazowe to sluchawki wyjatkowe ,do dlugich odsuchow - wokalu,sprawdzone juz na swiecie przez wszystkich audiofili,nie tylko ja mam takie zdanie.
Ja nie twierdzę, że do wokalu się nie nadają ale napisanie, że to słuchawki do wokalu niesie z sobą sugestie, że ..... rocka i metalu na tym się nie posłucha. Ja twierdzę, że się posłucha ale nie na lekko misiowatych (przynajmniej tak to wynika z moich skromnych doświadczeń) wzmacniaczach STAX-a.
2)Zodiak Gold jest najlepszym DAC na swiecie z wzm sluchawkowym! wylacznie po USB zaznaczam! w przedziale cenowym 3000eur-5000eur,sprawdz to zobaczysz!
Może kiedyś. Kiedyś też chciałem mieć w dystrybucji Antelope ale kiedy po przeszło roku od wprowadzeniu na rynek tego DAC nie był ciągle dostępny..... odpuściłem sobie. Być może Zodiac to faktycznie świetne urządzenie ale po tym mam obiekcje aby firmę traktować poważnie. Spróbuj, jeszcze, jeżeli będziesz mieć ku temu okazję, posłuchać DAC-ów Weiss-a. Myteki też potrafią zagrać bardzo fajnie.
Mirhon,
Gdyby tak gładkość wysokich i ilość informacji na średnicy ze STAX-ów skrzyżować z basem Grado PS-1000 to ....... dla mnie słuchawkowy ideał :-)