Mirku, po tym co napisałeś, cytuję:
>> frackowiak, 2012-01-06 23:45:37 ...moje preferencje po odsluchach sa teraz inne, bardziej przemyslane,moze i tak mialo byc, ze elektrostatow nie kupilem.Doszedlem do wniosku ze nie sa lepsze od sluchawek dynamicznych,ktore to w bardzo dobrym zestawieniu toru !graja tak samo swietnie,...<<
można chyba dojść do wniosku, że elektrostaty więcej Cię nie interesują. Tym bardziej że myślisz superekonomicznie i narzekałeś na wysoką cenę 009. A więc jak, jednak zmieniłeś zdanie i Stax nadal Cię łaskocze?
MAG: Ciekaw jestem Twoich pierwszych wrażeń z 404. A cena 009 z Japonii, jeśli Cię to interesuje, to obecnie 3.500 EUR. Wraz z aprecjacją dolara i jena będzie więcej, przynajmniej w pierwszym półroczu. Patrz proszę pod:
www.pricejapan.com. Ta wysyłkowa firma daje najniższą cenę w Japonii, plus marża i wysyłka do EU. To składa się na cenę podawaną pod zdjęciem na pierwszej stronie pricejapan.
Majkel, masz chyba rację z M3 i z Violectric. Może zacznę się interesować tematem magnetostatów, jak mi wpadną w ręce LCD-3. Wtedy pomyślę o wzmocnieniu do nich.