Johny, alghar - szczere gratulacje ! Z pewnością jest to jeden z powodów, dla których warto czytać nasze forum - wymiana doświadczeń (w tym ostatnio zupełnie różnych rodzajów systemów grających muzykę) oraz czasem prawdziwa wymiana-sprzedaż sprzętu od ludzi zaufanych. Moim zdaniem jeśli ktoś ma nick od kilku lat to nie ma szans aby ryzykował negatywne komentarze, więc sprzęt jest z pewnością w stanie idealnym.
Po pozytywnym przyjęciu mojej, nazwijmy to kolekcji, pozwalam sobie zadać pytanie nieco osobiste/rozwojowe. Dotyczy ono jak najbardziej wątków elektrostaty czy słuchawki wysokiego lotu.
A zatem: Co dalej ?
Co dalej z nami będzie ? Co mamy robić ? Co każdy z nas zamierza zrobić ze swoim systemem czy sposobem słuchania muzyki w najbliższej przyszłości ? Nie pytam tu o ogólne idee (bo zaraz wszyscy powiedzą, że skończymy na serwerach), ale o osobiste planu rozwoju sprzętu/sposobu słuchania muzyki kolegów z forum.
Czy iść drogą kolegów Fallow i Rolandsinger - minimalistycznie, budżetowo, z najlepszym stosunkiem jakości do ceny ? i cieszyć się wyłącznie muzyką ? Czy też iść na całość jak Wiktor (czy trochę ja w skromnym budżecie) i próbować mieć wszystko najlepsze ? Czy np. ktoś z nas planuje w najbliższych 2-3 latach kupić Orfeusza ?
A może nieco z innej beczki jak Johny, który chce mieć tylko jedną parę słuchawek, ale najlepszych ?
Bardzo jestem ciekaw Waszych odpowiedzi. Pytanie też powstaje czego życzyć Johnowi i algharowi - aby Stax zrobił coś nowego w przyszłym roku (nowy wzmak, ulepszoną wersję 009) ? A może życzyć aby przeszło im szukanie sprzętu tylko mogli kupić dużo płyt ? A może życzyć czasu na przesłuchanie tych, które mają itd...
Przyznam, że trudno by mi było odpowiedzieć na te pytania gdyby zostały postawione mnie samemu :)
Pozdrawiam i dobrej nocy
Włodek