jjurek - kolana nie bolą bo sprzęt na dole jest rzadko przełączany (pre kolegi ahaja oraz pasywka)
Mag - dziękuję za słowa uznania. Nazwy słuchawek chyba są jasne :) Na szklanym ołtarzyku stoją: gramofon Bellavista Signature (kupiony dlatego, że pasuje do reszty kolorystycznie - czarno złoty), CD MBL 1531 (ładny mebel), poniżej - Stax 727 napędzający elektrostaty, przedwzmacniacz i wzmacniacz słuchawkowy majkela - Black Pearl - na baterii, napędzający Grado, oraz monobloki Cary na lampach 300B Western Electric napędzające AKG K-1000. Najniżej - przedwzmacniacz Ahaja oraz wzmacniacz pasywny Goldenpoit (robi za przełącznik źródła - najdroższy element w moim systemie jeśli brać pod uwagę prostą funkcję, którą spełnia :)
Wszystko to musi być czarne aby do siebie pasowało, docelowo - zabawki będą stały na jasnej płycie MDF takiej jak w kapliczce.
Wiktor - u nas mówi się cerkiew - i oczywiście moja cerkiew jest wzorowana na Twojej bazylice :)
John - Wiktor słyszy mój oddech w słuchawce - bywa, że po parę razy dziennie. Jeśli w przyszłości znikną Orfeusze to wiadomo, że będą u mnie.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Zawsze zapraszam do siebie. Ci z daleka otrzymają nocleg i jedzenie (jeśli napiszą coś potem na forum). I naprawdę, jeśli macie jakieś pomysły jak to powinno być lepiej zabezpieczone, albo atrakcyjniej zaprezentowane - czekam na Wasze głosy.