Audiohobby.pl

stereo-undeground.pl - informacje

majkel

• 7477 / 6104
  • Ekspert
22-11-2012, 11:33
@magus, mnie się rozchodziło bardziej o "wnioski końcowe", wplatane w wypowiedzi różnych osób, niż prawo do tego czy owego. Prawo masz, jak jeszcze wielu innych, którzy nie skorzystali. Nawet tego nie będę wartościował.

Wpis __kota__ jak dla mnie kończy temat.

majkel

• 7477 / 6104
  • Ekspert
22-11-2012, 11:35
@Gustaw, Ty mnie chyba masz za głupka. Co do tego co i gdzie zamieścić to się akurat dokładnie wypytywałem. Postulaty odnośnie miejsca możesz mieć do mnie co najwyżej odnośnie moich własnych wypowiedzi.

magus

• 20990 / 6107
  • Ekspert
22-11-2012, 11:38
majkel

proszę - wyjaśnienie całego problemu
zresztą TYPOWE  w przypadku Piotra Ryki

>> __kot__, 2012-11-22 11:28:50

>Piotr został poinformowany błędnie przez innego programistę, że do SU można wejść tylko z AH.

>Zareagował nerwowo ale, jak napisałem wcześniej, wyjaśniliśmy sobie wszystko i temat uważam za zamknięty. Was równeiż proszę o zakończenie

i teraz co? P. Ryce wolno JAK ZWYKLE się pomylić i reagować nerwowo, a my mamy siedzieć cicho? nam nie wolno?

ja rozumiem, że jesteście, nie wiem ... kolegami, ale to nie znaczy, że inni muszą się do waszych relacji dostosowywać

-kot-

wiem, że chcesz to skończyć i cię rozumiem, ale sorry - nie da się urwać w połowie rozmowy
ja już zgłosiłem wszystkie offtopy z tego wątku do moderacji
jeśli moderacja to zaakceptuje, to za chwilę będzie tu czysto i tyle

jak ktoś będzie chciał się potem poobrzucać mięsem - włącznie z "nowymi" użytkownikami, to niech sobie założy nowy wątek - najlepiej w Pogaduchach, bo to są już dyskusje ad personam
Odszedł 13.10.2016r.

lancaster

• Gość
22-11-2012, 11:39
majkel, facet płodzi za Twoim pośrednictwem jakieś "komunikaty" (z tego co kot pisał sam może sobie swoja twórczość usunąć). Ty piszesz, ze gdyby nie komentarze po jego/Twoim komunikacie/wpisie to by babcia była dziadkiem.  Wpis BYŁ. ROZUMIESZ ? Gdyby Piotr chciał coś elegancko załatwić z kotem bo np. nie wie jak usunąć swoja twórczosć to by sie kontaktował wyłącznie  z nim. I wtedy komentarzy by nie było, bo niby w  JAKIM TEMACIE ?

I prosze mnie nie wciagać zw "spory" z kimś. Nie mam z nim żadnego sporu. O CO ?
Tak jak pisałem, wystarczy ze nie bedzie o sobie przypominał w sposob jak ostatnio i jakie komentarze tu widzisz na jego temat ? Nie ma o czym gadać w temacie. Dosłownie.

Gustaw

• Gość
22-11-2012, 11:41
>> majkel, 2012-11-22 11:35:01
@Gustaw, Ty mnie chyba masz za głupka. Co do tego co i gdzie zamieścić to się akurat dokładnie wypytywałem. Postulaty odnośnie miejsca możesz mieć do mnie co najwyżej odnośnie moich własnych wypowiedzi.

Ciocia Stasia z Przasnysza prosiła mnie o zamieszczenie w tym wątku całej historii swojego życia.
Dokładnie chciała w tym wątku bo podoba jej się tytuł.

To co, Majkel? Mogę zamieścić?

lancaster

• Gość
22-11-2012, 11:42
Gustaw, ale co mi ma majkel pisać na PW ? To co mu podyktował Piotr przez telefon ?:-)
Nie życzę sobie.
tzn. pisać sobie może tylko szkoda fatygi bo kto to przeczyta...

majkel, przemyśl sprawę bo sie dałes wkrecic że hej.
Na spokojnie. Po kolei.

majkel

• 7477 / 6104
  • Ekspert
22-11-2012, 11:44
@magus, jak dla mnie możesz się nadal spieniać, oburzać i ironizować, tyle że to już będzie zarówno niesmaczne jak i bez sensu. Piotr Ryka nie jest fachowcem od przeglądarek internetowych i sposobu ich działania. W rezultacie błędnej interpretacji działania przeglądarki nastąpiło starcie nerwowych i histerycznych reakcji. Czy będzie jakiś epilog tej sprawy, to się ewentualnie dowiemy (lub nie, bo nie ma takiego wymogu) gdy minie karencja na pisanie postów z nowego loginu. Na tę chwilę to już jest czyste off-topowanie.

lancaster

• Gość
22-11-2012, 11:45
"nastąpiło starcie nerwowych i histerycznych reakcji."

A wystarczyło napisać do kota, zeby wytłumaczył jak to działa, ew. pomógł w obsłudze.
I po co cała ta irytacja przy sofcie ?

Gustaw

• Gość
22-11-2012, 11:46
>> lancaster, 2012-11-22 11:42:33
Gustaw, ale co mi ma majkel pisać na PW ? To co mu podyktował Piotr przez telefon ?:-)

Tak ;-) W momencie czytania powinieneś stać na baczność :-)

lancaster

• Gość
22-11-2012, 11:48
PS. czy ja dobrze rozumiem że postanowił sie wyzyc na AH za to ze ma problem z obsługą panelu SU ?

lancaster

• Gość
22-11-2012, 11:49
Gustaw, w momencie czytania należy spakowac to rarem i podesłąć do Sevres, zeby umieścili to jako wzorzec straty czasu :-)

majkel

• 7477 / 6104
  • Ekspert
22-11-2012, 11:50
@lancaster, napisz maila do PR, a jak nie znasz, to załóż login na Audiostereo i wal przez PW. Nie ma co udawać bezradnego szczególnie, że wszyscy tu dobrze wiedzą jak się należy komunikować, bo się nawet tą wiedzą chwalili.

-Pawel-

• 4739 / 5709
  • Ekspert
22-11-2012, 11:53
>> Corvus5, 2012-11-22 10:53:52
Napisał, poszło w świat, jest wszędzie zindeksowane. Nie da się usunąć.

Nareszcie ktoś zauważył, że jak raz coś wpuścisz w Internet to pozostanie to już w nim do końca świata i o jeden dzień dłużej. To usuwanie wpisów, recenzji jest dziecinne i niepoważne, a biorąc pod uwagę to, że te teksty zostały już setki jak nie tysiące razy kopiowane/zapisywane czy drukowane w prywatnych domach, a w wielu wypadkach mogły pójść dalej, na inne fora, blogi itp to już w ogóle wygląda to jak walka z wiatrakami i próba ograniczenia wolności w Internecie. Może mam się niedługo spodziewać wizyty specjalnego agenta, który skonfiskuje mój dysk twardy pod pretekstem podejrzenia o nielegalne posiadanie kopii cudzych recenzji czy wpisów? A co z fragmentami postów, które były cytowane przez innych userów? Nadal wiszą na forum. Ludzie ogarnijcie się!

Szanuję Piotra i jego zdanie i wydaje mi się, że dość już zostało napisane i nie czuję potrzeby usilnego krytykowania jego postępowania. Dostał kiedyś możliwość rozwalenia forum poprzez usunięcie wpisów - skorzystał z niej i nie ma sensu robić z tego afery na skalę międzynarodową. Chce usunąć swoje teksty z SU - no cóż, uczcie się na pamięć albo drukujcie póki są :P Z sytuacji błahych wychodzi za każdym razem walka o życie.

A już najlepsze jest tej całej dyskusji 100 patyków za sprzedaż tego forum. Taaaaak jak Lan weźmie te 100 patyków za sprzedaż forum pierwszy przylecę do niego i ustawię w kolejce za Rolandsingerem domagać się złotówki + VAT za każdy swój wpis. Ludzie na jakim świecie żyjemy? Czy ktokolwiek zakładając tutaj konto liczy na jakiś zarobek? Ja nie. Wobec tego jeśli właścicielowi portalu poszczęściłoby się na tyle, że miałby z niego zarobek nie czuję potrzeby domagania się w tym udziałów. To tak jakby wszyscy użytkownicy społecznościowy chcieli mieć udział w zyskach z prowadzenia takich portali, niedorzeczne. Jeśli ktoś odkupi od Kota SU za milion zł to jeszcze mu pogratuluję szczęścia i sukcesu. Ja pisałem tam dobrowolnie, nikt mi niczego nie obiecywał w zamian więc dlaczego miałbym domagać się udziału od osoby, która za darmo dała mi miejsce w sieci, udostępniła interface i napracowała się nad tym żeby moje wypociny ktoś mógł przeczytać.

Ehhh...takie refleksje mnie naszły po przeczytaniu co niektórych wpisów, a skoro i tak jest już dostatecznie naśmiecone to nie widzę oporów żeby to wstawić. W razie zbiorowych porządków...tak wyrażam zgodę :P

Miłego dnia życzę Wam wszystkim ;)

lancaster

• Gość
22-11-2012, 11:53
majkel, ale co mnie obchodzi Piotr Ryka, dopóki sam sie nie wynurza w sobie znanym stylu ?

majkel

• 7477 / 6104
  • Ekspert
22-11-2012, 11:57
@lancaster, już bardziej wprost napiszę, że nie mam ochoty plotkować, czyli innymi słowy rozmawiać o osobach.