Dostałem też kilka tego typu zapytań (patrz wyżej) na PW ale odpowiem tutaj, bo już nie mam siły się powtarzać. Każdy kto chce sobie skopiować powyższy projekt powinen posiadać podstawowe umiejetności manualne, jak i podstawowe zdolności analizy treści pisanej oraz kojarzenia faktów.
Opis oraz moje późniejsze wpisy, zawieraja znacznie więcej informacji niż większość projektów na sieci i nie mam już nic do dodania. Jest przecież napisane, że kolumny były optymalizowane do odsłuchu nearfield, z odległosci 1-1,5m ale sprawdzają się rownież w klasycznym ustawieniu. Co jest tutaj nie jasne, czy mam podać odległość w stylu 1280mm od siebie i 1341mm od każdego ucha względem obu kolulmn? Ile razy mam pisać po co jest kilka rezystorów dla tweetera? itp. itd. etc...
Przykro mi Globus, że akuat na Ciebie trafiło jako przykład, jestem już zmęczony dziesiątkami pytań o rzeczy ZAWARTE w opisie i nie będę już do tego wracał.
Na koniec możecie mnie nazwać jak chcecie, straszny ze mnie człowiek, że zamieściłem darmowy projekt i nie odpowiadam na setki bezsensownych oraz wtórnych pytań.