Krystian,
Moze to troche nie na temat ale...........:)
A moze, zbuduj raczej troszke inny dom (wiem, ze juz wybrales ale ......:)))
Ja mieszkalem (i zbudowalem, jeden wlasnie buduje;)) juz w kilku roznych domach i mam takie przemyslenia:
- Nie zbuduje wiecej domu ze skosami na gorze. Jest to marnotrwstwo przestrzeni i pieniedzy bo wykonczenie tego kosztuje mnostwo kasy a funkcjonalnosc jest zalosna.
- Nastepny aspekt to to, ze wszyscy obecnie buduja "dworki" i temu podobne. Warto moze pomyslec o czyms innym bardziej ambitnym.
- Mieszkanie w architekturza a\'la dworek IMHO jest byc moze i mile i przytulne ale na dluzasza mete troche nudne i przygnebiajace w porownaniu do nowoczesnej architektury
- Nowoczesna architektura oferuje przestronne i wysokie wnetrza - panuje przekonanie (chyba nawet sa jakies badania naukowe), ze w takich wnetrzach czlowiek staje sie bardziej kreatywny i ma wiecej pozytywnej energii....:))))
Znalazlem z tej samej pracowni np. taki domek:
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-karaganach/m4a0bf529ebeb2,3 Zobacz wnetrza.......:)))
Moim zdaniem bedzie Ci sie fajniej mieszkalo a przy okazji nie bedziesz mial problemow z ustawieniem sprzetu:)))))
Tako rzecze Zaratustra......:)))))))