"Szczegolnie dobrze widac, ze wzgledem DT 880 - HD800 maja pik na nizszej czesci gory, a DT880 nie dosc ze maja wiecej wyzszej to jeszcze wlasnie na wyzszej maja maly pik. Ciekawe co bys powiedzial na gore GS1000 :)"
Na temat GS1K powiem Ci, ze przy zakupie HD 800 dowiedzialem sie od sprzedawcy, ze wiekszosc Grado ktore ostatnio sprzedali, poszlo do reklamacji. Potem byla pogadanka o "przetwornikach" i deklaracja, ze nie bedzie zamowien - do odwolania. Ja oczywiscie chce ich posluchac. Mam cicha nadzieje, ze uda sie kiedys namowic Michala, zeby mi udostepnil swoje Blackdragonowe do odsluchu. Wygrzane, z magicznym kabelkiem - to moze byc cos.
Wracajac do nieszczesnej przejrzystosci HD 800. Jest oczywsicie bardzo dobra i nie ma mowy o jej ograniczeniu. Moje wnioski byly nierozsadne. Gora DT 880 pro jest bardziej rozswietlona, ale przyzwyczajam sie do tego co oferuja calosciowo Sennki i coraz bardziej mi sie podobaja. Calodzienne granie, a to dopiero trzeci dzien, tez wyraznie im sluzy. A ze nie porywaja mnie z fotelem pod sufit... Trudno, grunt, ze muzyka porywa :)