zyzio, ja gniazdko też słyszę więc nie kumam za bardzo Twojej zgryśliwości. Kable usb za 2k sens jak najbardziej mają, szczególnie te które zasilanie ciągną osobno. Odciąłem ostatnio żyłę Vbus i było o niebo lepiej z JKDAC, który i tak ma własne zasilanie dla Vbus. Tu nie chodzi o to, że lepszy kabel usb przesyła "lepsze" dane, nic podobnego, przesyła to samo tyle, że szybciej i lepiej izoluje przed śmieciami z komputera/otoczenia. To jest przecież kabel cyfrowy, a że służy do przesyłu danych z kompa to już nie może mieć wpływu na dźwięk? Przestawcie trybik
fallow, jplay powstał przede wszystkim dla nas, by zaspokoić nasze potrzeby, a przy okazji jak można wnieść coś dobrego do branży audio, to czemu nie. Tak zarabiam na audiofilach, jak nie słyszysz różnicy między odtwarzaczami to trudno :) Audiofile z całego świata piszą do nas, że robi dramatyczną różnicę i płacą te 99 EUR za program bez GUI, bez wahania. Whatever - ja nikogo nie naciągam, program jest do pobrania za free, nie ma tu żadnej ściemy :)
pozdrawiam
Marcin