1. Na drugim schemacie użyto LM7915 /-15V, LM7912/-12, LM7812/+12 i innych do -5V i +5V. Te na pewno na necie są i są pod plusa i minusa osobno więc i jedno uzwojenie będzie tylko potrzebne. Mam nadzieję, że one też się nadadzą ??
Napisałeś, że mam szukać "LM2940-CT12 /-15", ale to jest tylko do + - 15V ?? Nie na + - 12V ?? Do OPA chyba potrzeba + - 12V ??
2. Czy podane na pierwszym zdjęciu wartości kondensatorów do zasilacza + - 12V będą odpowiednie ? Tam są przed stabem 2700uF35V 1000uF25V i jakiś nie elektrolit (polipropylen czy foliowy nie wiem ??) 100nF. Za stabem jest 47uF16V i nie wiadomo jaki 100nF (nie elektrolit) ?? Zakładam, że najlepiej użyć Panasonic FC i coś z MKS MKT MKP WIMY ??
3. A jakie wartości kondensatorów do -15V ?? Czy może zrobić za kondensatorami (tam gdzie jest napięcie minusowe przed wejściem na LM7912) doczep z wejścia LM7915 i tylko za stabem lm7915 dać załóżmy 47uF i ten drugi ??
4. Jakiego napięcia zamiennego użyć ??
5. Jakie diody (pewnie jakieś szybkie) ??
6. Czy potem masę takiego zasilacza łączy się z masą na płycie ?? Jeśli tak to z którą ??
7. Czy wystarczy zrobić zasilanie DACa -15, czy trzeba mu jeszcze dać osobne -5V +5V z nowego zasilacza a nie z płyty jak to teraz jest ??
8. Czy te staby można razem do jednego radiatora podpiąć (z płytką mikową czy bez) ?? A może grzeje się tylko jeden konkretny (na płycie radiator ma tylko jeden) ??
Przepraszam za ilość pytań. Proszę nie zapominać że nadal jestem zielony, może nie tak jak byłem ale jednak... ;)
Dzięki serdeczne za cierpliwość i każdą odpowiedź.