O problemach z gwarancją nic nie wiem, usterek w nowej serii nie doświadczyłem, ale podnoszenie ceny to zmora. Obserwowałem to na przestrzeni paru lat. Takie PS500e. To są słuchawki które kosztują równo 600 dolarów, zrabatowane powiedzmy 550 albo mniej. A wiec walczą w przedziale 1800 - 2300 zł. Cena w Polsce? 3100zł w wysyłką. Okej, taka cena, spoko, ale potem piszesz jakieś porównanie a ktoś Ci mówi: ej facet, te słuchawki kosztują ponad 3KZŁ, z czym Ty je porównujesz? Z HD650 (około 1700zł do niedawna)? Porównuj je z Focalami Elear, bo używane albo z massdrop chodzą w przedziale 3KZŁ. I weź tu bądź mądry i pisz wiersze. No a gdzie PS500e do takich Focali ;) D
ruga sprawa - odsprzedaż. Facet wystawił PS500 na OLX i stoją chyba z dwa miechy. Takie dobre słuchawki, za 1600zł jeszcze nie poszły. Albo nowe SR225e - wciąż ponad 1000zł. To są słuchawki za 200 dolców, to jest około 750zł a więc rywal powiedzmy 990 i 880 po zniżkach. Wiem że cła itd ale przy modelach GS1000 i wyżej to wychodzą niezłe kwoty. Takie PS2000e, tam wychodzi jakieś 2500zł narzuty :O Nie wiem czy chociażby narzutę da się stargować w całości a co dopiero coś z oryginalnej ceny. Słabe to bo trzeba liczyć dużą stratę przy sprzedaży. No życia nam nie ułatwia dystrybutor.