Propozycja!Wrócił do mnie sprzęt MaccWatt czyli de facto Unitra i nagle okazało się,że nie bardzo jest co z nim zrobić......Byłem kiedyś z niego dumny,a teraz oddam za 4 sztuki lamp ECC83 lub 1 szt 6SN7 GTB RCA,lub za 2 nowe diabły 6C33C....Takie czasy-warunek-odbiór na miejscu we Włocławku-nie będę wysyłał,pakował itp.Do zaoferowania mam: Wzmacniacz WS 4422,Magnetofon MDS 440 , Tuner AS 6442,Eqalizer FS 0422 Dodatkowo jako bonus-legenda polskiego Hi -endu ZG40 C 4 ohm w mahoniu/te z biernymi membranami szt 2.Sprzęty srebrne,po umyciu będą wyglądały jak nowe.Wszystko działa,choć pewnie wymaga konserwacji,lub wymiany tego czy owego...Kolumny są w stanie prawie dobrym,tzn jeden wierzch po zalaniu wodą bez lakieru-15 minut szlifowania i będzie jak nowy.Wysokotonówki spalone,średniotonowe z innej wsi-do wymiany.Niskotonowe i membrany bierne o.k.Fronty w stanie fabrycznym z pierścieniami ozdobnymi,maskownice o.k.Wersja ze zworą z tyłu.Gąbka wytłumiająca trochę ciastowata do wymiany...Uważam że warto-może macie kogoś kto klepie bidę a kocha muzykę...Jak ktoś da coś więcej niż chcę to się nie pogniewam,jak nie będzie mógł dać niczego też.Przecież nie wywalę tego na śmietnik,to kawał historii...Pozdrawiam patriotów piszących w tym wątku.Oferty na priva-zbieram do niedzieli godz 20.Powiadomię szczęśliwca...