>> aasat, 2008-11-04 09:41:36
No i sugerujesz że pomysł stojaczków na słuchawki jest porąbany ;)
Mnie osobiście coś by trafiło jakbym po każdym słuchaniu zwijał kabel i chował słuchawki do futerału, już lepiej chyba zrobię sobie ten stojaczek lub coś podobnego. Przypomina mi to historię płyt które mam schowane w szafce-po prostu bardzo rzadko tam zaglądam-wiem z lenistwa! Teraz doskonale rozumiem dla czego wiele osób kocha wrzucanie płyt na HD w kompie po prostu lenistwo jest prawie na maxa, tylko trochę żal tej frajdy oglądania sobie książeczki do płyty. Podejrzewam ze koledzy maja na kompie tylko tytuły utworów, masa wiadomości wymaga cierpliwego wklepania informacji z książeczki ręcznie, skanowania okładek i tego nikt nie robi a szkoda. Na przykład na wielu płytach CD muzycy sesyjni umieszczeni są w środku książeczki małymi literkami a bywają to nasi ulubieńcy o których słuchając z kompa innych ulubieńców, po prostu sobie nie zdajemy sprawy a czasem warto się skupićna 2 planie.
Rafaell
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Żyłem zaczarowany, uwieziony w jakimś ciele i w pokorze jakiejś duszy...
J L Borges