>> Rafaell, 2008-04-19 13:28:04
>> ciasteczkowypotwor, 2008-04-19 13:13:17
No tak kolega to z tych czytających dane techniczne, a ja miałem okazję dzięki forumowiczom posłuchać zarówno Grace Design 902 na Audio Aero Capitole (niestety nie przez DAC-a) jaki Audiomatusów AM250 niestety tylko na studyjnych oby tak inne grały Yamachach i naprawdę to fajnie grało. A z moimi wysoko efektywnymi kolumienkami to może było by mistrzostwo w kontroli dżwięku ?
Co do plastrów pszczelich ADAMA to mam złe o nich zdanie mimo konstrukcji plastra miodu są one prawie tak sztywne jak naleśniki zdejmowane z patelni a masy znacznie przybywa no i mamy naleśnikowy bas :) zdecydowanie preferuję JBL z membraną z domieszką miki na basie ale moje Vintage z 15" głośnikiem schodzącym na 23Hz też sądzę że może pokazać co potrafi złapane za pysk Audiomatusami
Rafaell
a czytam czytam, bo to ważna rzecz, potem słucham. ale jak ma ocenić cos tylko po tabelce to oceniam po tabelce.
co do adama chodzi mi s2.5a i nie o glosnik niskotonowy, bo według mnie i tak rewelacja, tylko o wysokotonowy, to on pokazuje szczegóły, ktorych nie ma w innych paczkach.
PS. bardzo fajne sa yamahy ns10 :)