lancaster
slaba akustyka jest slaba dla wszystkich na wystawie, a jednak niektore systemy potrafia zagrac, ale bylo minelo, nie ma o czym gadac, musialem po prostu naswietlic ten temat z drugiej strony,oprocz tego tak naprawde uwazam , ze porownywanie jakiegos cd z wadiami i nnymi daje wbrew pozorom niewiele informacji o zrodle bo w danym systemie lampizator moze zagrac na poziomie jakiejs wadii z luzem, bo najwieksza utrata jakosci nie zachodzi na zrodle i w pewnym momencie system nie jest na tyle rozdzielczy zeby miedzy cd za tysiac , a 10 tysiecy wykazac znaczny przyrost jakosci, sluchalem u siebie w systemie i drozszych cd od tego luxmana, bylo lepiej, ale nieco lepiej, a kosztowalo by mnie kilka tysiecy wiecej , po prostu jest to nieoplacalne na danym etapie, za male zmiany w dzwieku za duze pieniadze, podlaczenie cd za 100 tysiecy pln nie podniesie tez mojego zestawu na poziom stratosfery , po prostu w \'zrodelku \' jest najwygodniej dlubac i daje to duzo zabawy , ale jak ktos oczywiscie ma na to czas...dla mnie w tej chwili dalsze inwestowanie w zrodlo to strata pieniedzy i czasu, mysle raczej o kolumienkach typu K2 S9800 :)
.................................................................................................
wszystkim nowym polecam wątek:http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=10363&all=1