Odpowiadasz na wpis
>> fallow, 2010-03-24 16:54:17
>> A tam, to ze napisalem ze HD380 Pro sa dobre nie znaczy wcale, ze wszyscy musza piac z zachwytu.
No tak, ale zaintrygowałeś nawet mnie ...
Kiedyś jako pierszy kupiłem Cmoy-a i jako pierwszy zamówiłem @moonlight-a. Ale zatrzymałem się już ... tylko na HD595. Więcej słucham z głośników (też generalnie krytykowanych na tym forum :P). Wracając do 380 Pro to z dziurki Vincenta CD S1.1 oraz Heed CanAmp-a to ...
- z jednej strony OK
- z drugiej strony lekki haos w scenie ... A miałem nadzieję, że to pierwsze słuchawki których nie trzeba wygrzewać :P
Panie Piotrze, jestem głownie "czytaczem" forumowym. Recenzja bardzo ładnie napisana (naturalnie i emocjonalnie ale emocje pozytywne).
Co do sprzętu, który słuchał Pan w Nautilusie. Proszę kiedyś posłuchać takiego zestawu z odległosci poniżej 2m (kolumny oddalone od siebie też o ok. 2m). Powinien być \'mniejszy koc\' ;).
Niestety po półrocznym śledzeniu forum widzę, ze trudno będzie komukolwiek poradzić cokolwiek na wpis typu: "najlepszy zestaw słuchawkowy za max XXXX PLN do myzyki YY,ZZ". Każdy będzie miał inną opinię ...