Piotrze ---> Wielkie dzięki za szczodrą propozycję. Bałbym się jednak pożyczać tak drogocenne lampy szczególnie, że z Siemensem E288CC T1 się nie zgrywały, a to chyba podobna szkoła, prawda? Słyszałem, między innymi od fallowa, że najprawdopodobniej optymalną lampą sterującą byłby wspomniany przez Ciebie Amperex, ale jakoś nie mam ochoty wtapiać kolejnych paru stów, jeżeli mogę po prostu puścić za jakiś przysłowiowy bezcen Sensaurisa (handlarz ze mnie żaden ;>) i udać się na BARDZO ekscytujące poszukiwania jakiegoś wzmaka, najlepiej z jakimś prostszym/przejściowym DACem na pokładzie.
Gustaw ---> Nie bluźnij za bardzo, przecież wiesz, że po naszym kolejnym spotkaniu możesz chodzić tydzień z podbitymi oczami ;> Nazywanie Grado bazarowym chłamem ściągnie na Ciebie co najmniej 7 lat wszelkiego rodzaju nieszczęść :P
Pierwszego nieszczęścia doświadczysz już niedługo. Chyba zostawiłem u Ciebie czapkę; będziemy musieli się niedługo znów osobiście zobaczyć ;D
Brestinder ---> Akurat wydaje mi się, pomimo szczerej i wielkiej słabości do słuchafonó z Brooklynu, że dałoby się zmieścić w ich sktronych cenach nie tylko pudełko do PSów i GSów ale nawet gratisowy kubełek drewna do kominka i to bez wielkich cięć w zakresie brzmienia. A jakość wykonania jest taka jak się uda. Akurat moje PSy szczęśliwie należały do bezawaryjnych, ale nie jest to regułą ;)
intuos ---> JEżeli dobrze pamiętam, to masz nie tylko najlepsze legendarne słuchawki, ale również super-limitowany ultrahajendowy wzmacniacz do nich, któremu do pięt nie dorastają nie tylko Sensaurisy i inne Fury na złych lampach, ale nawet jakieś tam Twin-Heady. Napisz coś bliżej, co jest nie tak z diabełkami, ok? Chętnie się dowiem od bardziej doświadczonego kolegi (to nie jest ironia, jakby co).
A tak w ogóle, to może nie trzeba walczyć o te nasze zabawki jak o niepodległość? :)
-------------------------------------------------------------------------------
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.