Osobiście wolę by jednak producent, swoją energię i moje pieniądze przeznaczył na dobre słuchawki, niż dodatki w postaci pudełka. Jest sporo producentów którzy dbają o gadżety dodawane do sprzętu, fakt klient jest bardziej \'zadowolony\' jak dostanie takiego bonusa, ale czy sprzęt przez to jest lepszy wątpię. Słuchawki mają grać, tak jak wzmacniacz, etc. Nie chcę by moja kasa szła na diodki, zbędne funkcje, eleganckie pudełeczka, świecidełka.
Pan by chciał mieć tak, ciepłe wodę osobno, zimne osobno. Kraniki, dywaniki...
Pan masz drobnomieszczańskie nawyki ;P
jak to powiedział kiedyś J. Kobuszewski w kabarecie Dudek.
Tak się krytykuje na forach audio, sprzęt obłożony pokrętłami, zbędnymi duperelami, a tu tak niektórzy płaczą, że P. Grado nie dał pudełka. Nie dał i już, nie pasuje to nie kupuj, a zresztą jak już ktoś wspomniał, jest możliwość zakupu. Więc co za problem.
Nie twierdzę że Grado to najlepsza firma, ale jak czepiania się o jakość wykonania sprzętu mogę jeszcze zrozumieć, to pakowanie słuchawek w karton z gąbką, który spełnia swoją role, uważam za conajmniej dziwne.
Och kupiłem mercedesa nie dostałem jedwabnej szmatki do pucowania reflektorów, zła firma, oszczędza na klientach.