majkel, ja zmieniam kabel praktycznie każdym swoim słuchawkom, wszyscy gadali ze HD595 ma super wypas kabel, wg mnie do conducfila to on się ma nijak, to szmelc, sama czystość miedzi...gołym okiem widać ze szajs, potwierdza to lutowanie, czysta miedź klei się z cyną a malowana miedz już nie, z zawodu jestem elektrykiem i wiem że najwieksze skupiska ładunku przenoszonego do nas ida po powierzchni tych drucików a nie srodkiem drucika, wiec jak ten prąd ma dość do cewki jak kabelek jest cały wysmarowany w jakiś kolorkach, no wiadomo, to izolacja by kable się nie stykały przewodnikiem ze sobą, jednak uznaje że w polwinicie lub gumie przewód miedziany ma lepsze właciwosci niż ten malowany farbką... Nie twierdze jednak ze kiedyś odczuje zmiane na złe po zmianie kabla, ale staram się dobierać kable do recablingu tak aby cena słuchawek była adekwatna do ceny kabla, wiadomo że do CAL! mogłem użyć cordiala za 9zł metr czy condcufila 4zl metr, ale do słuchawek droższych takich jak AKG K701 czy nawet Sennki HD600 rozważyłbym czy nie kupić czegoś lepszego.