Najlepiej izoluja IEMy customowe poniewaz sa robione dla konkretnego ucha. Pozniej IEMy z tipsami Comply albo a\'la Triple Flange a na pozniej dopiero nauszne zamkniete ze skorzanymi padami. Welur izoluja slabiej niz skora.
---
>> Max, 2010-02-11 18:20:28
Troche sie chce podraznic z Fallowem, ale jakos tak juz wyszlo z HD800 i Pro900, ze jemu sie takie granie podobalo, a mnie nie.
Generalnie Ultrasony nie odpowiadaly mi w klasyce. Brakowalo kultury, powietrza, magii. Bardzo szybko wrocily skad przybyly:)
A zagraly z Ayonem CD1s + RudiRPX33
---
Max kulturalne draznienie sie jest bardzo fajne :)) Nie mam nic przeciwko :)
No tak, coz zrobic gusta sa po prostu rozne :)
No a Pro 900 to juz zupelnie granie nieaudiofilskie i nie majace nic wspolnego z szybowaniem GS1000 etc.
Pewnie rasowy audiofil powie, ze raczej graja jak w mlodziezowym umca umca klubie techno :)
----------------
>> Max, 2010-02-12 10:20:12
(...) Nie wiem czy moj zestaw jest budzetowy czy "tylko dobry", ale inne sluchawki graja w nim znakomicie - vide GS1000. A w przyszlosci poszukam takich, ktore w tym konkretnym torze zagraja jeszcze lepiej. Jest dwoch kandydatow: PS 1000 i T1.
A HD800 to dobre sluchawki. Ale jak dla mnie "tylko dobre":). A to za malo by je sobie zostawic.
---
No coz, moge napisac patrz wyzej - kwestia gustu :D :)))
-------------------------------
John: Ale czemu Omege mozna kupic dopiero jak sie ma 60tke ? :) Cena chyba nie ma tu nic do rzeczy, uzywane Omegi chodza na ebayu jedynie ~1-1.5K wiecej niz nowe HD800.