>> fallow, 2010-02-10 22:15:29
Nie chce mi sie wciagac w taka dyskusje, proponuje poczytac sasiedni watek i to co pisalismy odnosnie ocen sluchawek w kontekscie indywidualnych preferencji. Sprzetu faktycznie przerobilem sporo - kazdy ma prawo odbierac to jak tylko chce.
A jednak się wciągnąłeś:)
Fallow nie jestem zakochany, gdybym był to nie mierzyłbym się z zamiarem kupna T1.
Z tą analitycznością to moze faktycznie nie trafiłem.
Firma Sennheiser proponuje produkt z odczepianym przewodem. Zapytam się ilu z Was testowało je z innym przewodem zakończonym także dużym jackiem? Ilu z Was testowało je w systemie zbalansowanym?
Powiem krótko - oryginalny przewód jest po prostu słaby. Zmiana na APure sound daje bardzo słyszalne zmiany na plus a kiedy to wszystko wepniemy w tor zbalansowamy wchodzimy w inny świat. Dosłownie.
HD 800 nie mają holografii? bzdura.
Zapytajcie Mogosa czy HD800 nie miały holografii, czy były wolne, bas nie schodził nisko etc.
Słuchałem niedawno staxa omegę - jak bede miał 60 lat i dożyje to je sobie kupie
Miałem 2 dni wygrzane gs 1000 - nie uważam że były lepsze od hd 800 słuchane przez jacka jedne i drugie, a zbalansowane 800-stki zjadły je na śniadanie. Przepaść.