Odpowiadasz na wpis
>> frackowiak, 2010-02-03 00:12:49
P.Ryka-i tak jak nie ma rostrzygniecia ,czy lepsze elekrostaty czy dynamiki, tak samo jak słuchawki czy kolumny,mi się spodobała jedna wypowiedz kolegi kim jest audiofil ?(nie słucha muzyki tylko dźwięków)to jest sedno ,dlaczego po 30latach kolumny zamieniam na słuchawki.Piętnaście lat temu kiedy byłem w Tokio na wystawie sprzętu,jeden z Japończyków powiedział,nie podziwiaj tych głośników i wzm zwykłych tylko kup sobie wzm sluchawkowy lampowy i super słuchawki to uslyszysz to co cały czas szukasz!słuchawki pomyślałem co on gada,teraz wiem szkoda ze tak późno.Ktos tu z kolegów do mnie szczekal żeby poznać Staxy to trzeba poznać metalnosc Japończyków i chociaż jednego inżyniera, ja synku poznałem własnie jego,tam pracowalem i ich mentalność poznałem!jak byłem małym chłopcem to kupując kolumny z polskiej firmy Tonsil ,to zawsze na zapas jeszcze 5-wysokotonowych żeby usłyszeć dzwoneczki, co teraz słyszę tylko tak dobitnie w sluchawkach.Napewno pada pytanie dlaczego aż 5tych kopulkowych ,a to jak tu stare wygi pamiętają palily się przy ostrym graniu,dlatego ta firma z Wrzesni koło Poznania padła na giełdzie!Pozatym jak chcecie kupić sobie najlepsze słuchawki na świecie itd ,to proszę napisać na PW do mnie ,poradzę w co zaiwestowac bo akurat 25 lat tym się zajmuje!
franckowiak,
ty naprawde masz problem ze soba. I nie mow do mnie synku, i nie za plecami. Dla mnie to jestes forumowy trol ktory 1. nic nie wie o audio a o sluchawkach wogole, 2.Ma problem z jezykiem polskim i wszystkim wmawia w okolo ze to jest "trendi", 3.Prawdopodobnie przejawia zachowania maniaklane, niestety na forum audiohobby.
"Pozatym jak chcecie kupić sobie najlepsze słuchawki na świecie itd ,to proszę napisać na PW do mnie ,poradzę w co zaiwestowac bo akurat 25 lat tym się zajmuje! " ....hahhahhhaa.... to zem sie usmial. Gadasz jak gagacek ktory podobno wszystko slyszal i wszystkim sie zajmowal, no i sie nie zdziwie jezeli to ty...