K340 mnie też nie ruszyły. Bardzo wyrównane słuchawki bez krzty magii, nieco suche i piskliwe na średnicy, no i piekielnie mało skuteczne. Zamiast szukać napędu specjalnie pod nie, lepiej kupić inne słuchawki. Sennheiser HD 438 mniej kosztuje nowy niż te używane, a i tak jest więcej radochy. :)
@kopaczmopa, słuchałem moich DT880 Pro u Piotra kiedyś. Ma do nich optymalny tor po prostu, te słuchawki moim zdaniem są stworzone do Twin-Heada w trybie OTL, słychać jak ten duet świetnie ze sobą współpracuje i jak Twin-Head pewnie te słuchawki prowadzi. Poszukaj opinii użytkownika music_man na head-fi o tych słuchawkach, on ich używa z modyfikowanym GCHA, a gość Orfeusza też ma, i PS1000 też. Nie mam pojęcia co to znaczy, że nie są muzykalne? Dla mnie są bardziej muzykalne od HD600.
Do T1 podchodzę ostrożnie. Ja bym chciał dostać od Beyerdynamica coś w guście DT880, ale z większym impaktem i szybkością. I jeszcze żeby pałąk mniej ściskał głowę od tego w wersji Pro.
^
Sprzedam słuchawki: Sony MDR-EX700LP (douszne), Grado GS1000i, Sennheiser HD 565 Ovation