Adam ---> Genialne pewnie nie będą, ale nie każdy daje radę, by żyć pod jednym dachem z Geniuszem, z co poniektórymi jego humorami.
Włodek ---> Niestety brudne pogańskie łapska lancastera i Gustawa wielokrotnie pokalały Święte Muszle... Konieczne będą bardziej zdecydowane działania, które zniwelują wpływ złych energii emanujących od moich poznańskich pobratymców... Czyńcie zatem ze swoim Wschodnim Odłamem Gradofanatyzmu swoją powinność. Możecie dać czadu, przetworniki - po poznańskich torturach - są już praktycznie niezniszczalne :D No, w najgorszym razie Ostateczny Rytuał Przemienienia (Przetworników) odprawi ponownie sam Big John (to Jego ksywka z czasów, gdy robił jeszcze w innych branżach rozrywkowych... został Mu z nich tylko jeden nawyk... odnośnie klientów :>). W razie czego upewnij naszego pupila, że zawsze czeka na niego dom rodzinny w Poznaniu, a tatuś nie chciał go sprzedać, tylko wysłał na krótkie wakacje :)
pastwa ---> Masz sporo racji. Oni skupiają muszle od Grado a potem doklejają je do CALuff. Ot i cały mod :> Odnośnie T1: Odeszła mi cała ochota na zamówienie, skoro nie będę pierwszy... ;>
Właśnie posłuchałem sobie PS1000 i Beyerdynamików... No nie ma bata, 880-tki nie mają startu (Piotr napisałby: "nie ma tej magii" ;>), tyle tylko, że wiem, że PSy gdzieś mnie kiedyś znów zaskoczą (a DT880pro ani nie zachwycą, ani nie zaskoczą)... Gdybym miał "trochę" więcej kasy to po prostu dokupiłbym drugie słuchafony, ale kolekcje są poza moim finansowym zasięgiem :|
-------------------------------------------------------------------------------
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.