Rafaell,
jak dla mnie slowotworstwo trwa i trwac bedzie, napisalem co czuje, bo nie zawsze da sie opisac to slowami, czasami powstaja nowe okreslenia, nie musisz ich uznawac, ale wydaje mi sie ze kazdy rozumie co mialem do przekazania, lub chociaz staral sobie to wyobrazic. Rzecz jasna nie chce ingerowac w jezyk Polski tak by go koslawic, osobiscie ujalbym to jako probe zobrazowania wyobrazni tego co mam na mysli i nie uwazam zeby bylo to zle, wiec jezeli ktos chce nie ch to banuje ja nie mam zamiaru poddawac sie suchym opisom ktore dla mnie moga istniec acz , zbyt duzo pasji jest we mnie do tego hobby by bezdusznie traktowac jego opisy, lubie tworzyc smaczki i nie dokonca zrouzmiale wersety, zreszta nie badzmy naiwni, nigdy nie zroumiemy intenacji autora wiersza, chocby on sam podal znaczenie tekstu, sa rzeczy ktory sam w nich nie roumie.
>> alghar, 2009-08-12 12:44:16
Czy finansowo i "muzycznie " Stax SR 007 + SRM 007t II i Twin-Head +PS 1000 to podobne produkty ?
do dzis nie rozumiem jak mozna porownywac granie planarow i dynamikow, tak odmienne sposoby prezentacji, nasycenia dzwieku i jego podania. PS 1000 i twin head to dawka szczegolowych emocji, omega to swietna cholografia dzwieku, lecz nie polegajaca na szczegole a na ogole, i chodzi o to ze czasami informacja podana ogolnie ma wiekszy przekaz emocjonaly odgrywanego kawalka muzyki, niz jezeli podalibysmy ja jako ostro i rowno pociete kawalki tortu. Musisz absolutnie sam posluchac, to juz ten przedzial cenowy gdzie idac za opinia kolegow zlekka osmieszasz wlasna inteligencje i preferencje, oczywiscie nie odbieraj tego osobiscie, chodzi mi tylko oto ze oba sprzety sa tak wysokiej klasy ze z samego szacunku do tworów tych arcydziel powinienes sam ich posluchac